3 ideale apparaten voor jouw home gym

goede roeitrainer voor thuis

Afgelopen week zijn de sportscholen weer open gegaan, maar sport jij ondanks dat liever thuis? In dit artikel vertel ik je over 3 apparaten die ideaal zijn voor jouw home gym. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder!

Roeitrainer

Het eerste fitnessapparaat waar ik het in dit artikel met je over wil hebben is de roeitrainer. Waar roeien eigenlijk een vorm van cardiotraining is, kan de roeitrainer ook worden gebruikt voor krachttraining. Het zal je misschien verbazen, maar met roeien train je een hoop verschillende spieren. Je spreekt zowel je buikspieren, je schouders, je biceps, je triceps, je rugspieren, je beenspieren (bovenbenen, kuiten, hamstrings én schenen) en je bilspieren aan. De roeitrainer neemt bovendien maar weinig ruimte in beslag, waardoor deze perfect pas bij jou op zolder of in de sportkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze roeitrainer voor thuis?

Crosstrainer

Met de roeitrainer train je een hoop verschillende spiergroepen en dat is ook met de crosstrainer het geval. Sterker nog: met de crosstrainer train je nagenoeg je hele lichaam! Aangezien je natuurlijk niet oneindig veel ruimte in je huis hebt, is een apparaat waarmee je je hele lichaam traint ongetwijfeld bijzonder welkom. Daarnaast is het trainen met een crosstrainer een uiterst effectieve manier om calorieën en vet te verbranden. Bovendien werk je met een crosstrainer aan een betere balans!

Hometrainer

Als het gaat om fitnessapparaten voor thuis, dan is de hometrainer misschien wel het meest populair. De hometrainer is compact, bijzonder eenvoudig in gebruik en uiterst effectief als het gaat om het verbranden van calorieën en vet. Spring op de hometrainer, zet een goede Netflix-serie aan en na een tijdje heb je niet eens meer door dat je aan het sporten bent. Op de website van Tunturi vind je een uitgebreid aanbod aan goede hometrainers voor thuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *