Een leuke turnwinkel voor zowel turnster als turntrainer

turnwinkel

Of je nu zelf wilt turnen, het al jaren doet of een trainer bent, iedereen heeft van tijd tot tijd nieuwe materialen nodig. Voor de nieuwste en beste materialen en tips ga je natuurlijk naar een goede turnwinkel. Veel van deze winkels zijn echter alleen gericht op de trainers of juist alleen gericht op de mensen die het beoefenen. Het grote voordeel van Beter Turnen is dat deze winkel twee duidelijke en gevulde secties heeft voor beide partijen. Hierdoor kan je alles over turnen op één plek vinden. 

Alles voor de turnsters

Jong en onervaren of al een aantal jaar bezig met turnen, voor iedereen zijn er producten en tips te vinden. Beter Turnen richt zich niet op één specifieke doelgroep. Zo bezitten ze ook producten voor alle groepen. Maar naast producten bieden ze ook uitleg en instructie video’s aan. Door de handige producten te combineren met de tips en tricks uit de video’s kan iedereen thuis gemakkelijk de leukste oefeningen uitvoeren. Ideaal voor wanneer jij in jouw vrije tijd nog even lekker bezig wilt zijn. Zo kan je bijvoorbeeld oefenen voor de volgende wedstrijd of even snel oefenen zonder dat jij de deur uit hoeft.

Verschillende oefeningen voor thuis

Wat Beter Turnen zo’n unieke turnwinkel maakt is het aanbod van verschillende thuisoefeningen. Zo hebben ze bijvoorbeeld dagelijkse video’s over hoe jij de spagaat kan oefenen en beheersen. Naast de spagaat hebben ze ook uitleg over de split, het bruggetje en nog meer. Zo kan jij precies oefenen wat jij graag zou willen kunnen. Als jij dus niks hebt met het beoefenen van de split dan kan jij, je bijvoorbeeld focussen op het bruggetje. Voor iedereen is er een optie die perfect aansluit.

turnwinkel

Alles voor de beste trainingen

Ook voor de turntrainers is een goede turnwinkel belangrijk. Zonder goed materiaal kan je namelijk moeilijk een goede training geven. Daarnaast kan je online handige tips vinden over hoe jij een goede training kan geven, maar ook waar jij op moet letten tijdens de trainingen. Het is natuurlijk wel prettig als jij een training geeft dat deze training ook daadwerkelijk zijn vruchten afwerpt bij de jonge turnsters. Bovendien kan je ook nog eens nieuwe ideeën opdoen voor toekomstige trainingssessies. Bijvoorbeeld een keer andere en unieke trainingsmethodes uitproberen.

Goede communicatie en tips van anderen

Bij Beter Turnen kan je zowel als trainer of turnster lid worden van een speciaal media. Hier kun je met andere fanatiekelingen communiceren en tips en tricks delen met elkaar. Dit kan jou goed andere inzichten geven voor trainingen die je uitvoert, maar het kan je ook goed helpen om te bepalen waar jij je op wilt focussen. Misschien kende je een oefenmethode helemaal niet en kan een ander jou hiermee perfect helpen door je aan te sturen op een nieuwe en fijne oefenmethode. Daarnaast kunnen trainers natuurlijk hun ervaringen delen met elkaar waardoor iedereen een stapje beter wordt in het lesgeven aan de fanatieke jonge turnsters. Dit alles maakt dat Beter Turnen dé turnwinkel is voor iedereen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *