Van danser tot personal trainer Amsterdam

Iboya Training

Een carrière maken wil je graag iedereen, maar dat lukt niet altijd vanwege gezondheid, mentaliteit of plek. Gelukkig is Iboya van personal trainer Amsterdam die jou verder kan helpen. Je wil bijvoorbeeld met je werk hoger op. Je wilt er beter in worden maar je kampt ook met zware psychische problemen. Om jouw doel te halen moet je meer uit jezelf zien te halen en alles kunnen geven wat je kan. Soms gaat het niet als je zowel lichamelijk als geestelijk zit te stoeien met problemen. Dit moet veranderd worden als je echt wil wat je wil.

personal trainer in Amsterdam

Een soortgelijk verhaal

Iboya van personal trainer Amsterdam en van Iboya Training heeft het ook niet altijd even makkelijk gehad. Haar verhaal begon toen ze ging dansen. Ze was erg bedreven en erg goed. Ze danste aan de top, maar moest abrupt toen ze haar beide kruisbanden scheurde. Nadat ze herstelt was ging ze door als eigen productie, maar dit kwam ook weer ten einde toen ze een whiplash opliep in combinatie met hersenbloeding en daarop weer gevolgd met een burn-out. Door deze flinke tegenslagen heeft Iboya geleerd hoe ze op de beste manier moest herstellen van zowel lichamelijk als geestelijk. 

Deze kennis wilt ze graag doorgeven aan andere. Door mensen persoonlijk te helpen om bij een enorme tegenslag weer er bovenop te komen. Je kan hierbij denken aan veel lichaamsoefeningen waardoor je weer een sterke conditie krijgt en een daardoor ook weer mentaal helemaal fijn te voelen. En woon je in de omgeving van Amsterdam, neem contact op met Iboya.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *