Waarom vliegeren bij de kitesurfles Zeeland

Je hoeft niet meer naar verre landen af ​​te reizen om te leren kitesurfen. Er zijn geweldige vliegercursussen en -kampen op de Nederlandse Noordzee, zodat je ontspannen en met veel plezier kunt leren kitesurfen . ontwikkelde zich rond het jaar 2000. Sindsdien is het ook onze constante passie. Onze wens om deze passie te delen leidde tot de oprichting van de kitesurfles Zeeland. Wij bieden kitesurf cursussen voor iedereen en trainen op de beste en mooiste kitespots in de Noordzee, dankzij ons goed opgeleid team van vliegerinstructeurs.

Hoe lang duurt het om te leren kitesurfen?

Dat hangt van veel factoren af ​​en is niet in het algemeen te beantwoorden. Sommige beginnende kitesurfers hebben alleen een driedaagse basiscursus kitesurfen nodig om de eerste meters op het board af te leggen. Anderen daarentegen voelen zich niet klaar om zelfstandig verder te oefenen, zelfs niet na een intensieve cursus van 5 dagen. Degenen die een goed boardgevoel hebben van windsurfen, surfen of wakeboarden hebben een voordeel, maar zijn verre van een goede kitesurfer.

Uit ervaring kunnen we zeggen dat de kwaliteit van de kitetraining cruciaal is voor het leerproces en dit kunnen we bij kitesurfles Zeeland garanderen!

Is het verplicht om een ​​kitesurfcursus te volgen?

Als je het aan een ervaren kitesurfer vraagt, zal het antwoord altijd “ja” zijn. Als je echter naar de wet kijkt, vind je geen verplichting voor een cursus kitesurfen. Maar ook zonder een wettelijk verplichte vliegercursus is het in je eigen belang en ook als zelfbescherming om een ​​cursus te volgen bij een gecertificeerde vliegerschool . Elke kitesurfer moet de juiste omgang met kitesurfuitrusting, gedrag op het water, start- en landingsborden en voorrangsregels kunnen hanteren en kennen om de sport veilig te kunnen beoefenen. Zeker bij goede windcondities ben je bij de kitesurfles Zeeland nooit alleen op het water en moet je net als in het wegverkeer kunnen rekenen op andere weggebruikers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *